Politic

Michael Gudu: Susținem dezvoltarea locală prin măsuri concrete

Deputatul liberal Michael Gudu a vorbit despre importanța dezvoltării infrastructurii locale și județene prin programele de investiții pe termen lung, cum ar fi PNI Anghel Saligny, PNDL și PNRR. Aceste programe vizează construirea și modernizarea de drumuri, sisteme de apă și canalizare, rețele de gaz, infrastructură în domeniile sănătății, educației, asistenței sociale și sportului, precum și construirea de locuințe destinate tinerilor și specialiștilor.

„Pentru a simplifica și digitaliza serviciile administrative, dorim automatizarea cât mai multor procese, astfel încât cetățenii să poată efectua formalitățile online.

Punem un accent deosebit pe utilizarea parteneriatului public-privat, în special în sectoarele în care există discrepanțe semnificative de resurse și expertiză între stat și sectorul privat, precum IT&C și cercetare-dezvoltare.

Un obiectiv important este accelerarea Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, pentru a înregistra proprietățile imobiliare în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară.

Dorim transferul gratuit al activelor dezafectate ale instituțiilor centrale și ale societăților deținute de stat către autoritățile locale, astfel încât acestea să poată fi folosite în beneficiul comunității locale. De asemenea, dorim simplificarea procedurilor de schimbare a destinației spațiilor din domeniul sănătății sau educației prin gestionarea acestora la nivel județean de către instituțiile competente, fără a mai fi necesar acordul sau avizul autorităților centrale”, a transmis deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top