Actualitate

Centrul Medical Comunitar Integrat al Municipiului Tulcea a obținut finanțare prin PNRR

Primăria Municipiului Tulcea anunță că a obținut finanțare pentru un centru ce va asigura servicii medicale persoanelor defavorizate și aflate în dificultate. Proiectul în valoare de 166.400 Euro face parte din Componenta 12 din Planul Național de Redresare și Reziliență – Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești.

Acest centru integrat va furniza servicii medicale primare și de specialitate, servicii de asistență socială și servicii educaționale persoanelor aflate în dificultate, persoanelor vulnerabile de la nivelul municipiul Tulcea și al partenerilor și va fi construit în zona Punctului termic dezafectat – Aleea Mugurel – Eternității – Miron Costin.

„Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și îi asigurăm de o cooperare eficientă, în sprijinul cetățenilor, Primăria Comunei Somova, Primăria Comunei Nufăru, Direcția De Sănătate Publică Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Crucea Roșie Română – Filiala Tulcea, Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea!

Mulțumesc și tuturor colegilor care și-au dat aportul pentru obținerea finanțării acestui obiectiv deosebit de important pentru orașul nostru”, a transmis primarul Ștefan Ilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top