Politic

Michael Gudu, despre noul hub de servicii al MAI. Cetățenii vor putea obține mai ușor documentele solicitate

Deputatul liberal Michael Gudu anunță că noul hub de servicii al Ministerului Afacerilor Interne poate fi accesat de pe 20 martie, pentru depunerea cererilor de pașapoarte și elaborarea unor acte precum: certificat de cazier judiciar, avize pentru documentații de urbanism, amenajare a teritoriului dar și obținerea autorizațiilor de construire/desființare.

„Programarea online pentru depunerea cererilor de pașapoarte a fost integrată în hub-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne. Platforma poate fi accesată începând de luni, 20 martie.

Noutatea adusă de platformă este creșterea intervalului de programare, care acum este cuprins între ziua curentă și următoarele 90 de zile calendaristice. În acest mod, interfața oferă soluții atât cetățenilor presați de timp, cât și celor care pot ajunge mult mai târziu, dar vor să își rezerve prezența dinainte. Noua aplicație este intuitivă, mai prietenoasă cu utilizatorii care nu sunt familiarizați cu mediul online și permite introducerea în siguranță a datelor de identificare.

În afară de programarea online pentru eliberarea pașaportului, hub-ul oferă acum posibilitatea eliberării online a certificatului de cazier judiciar și avize pentru documentații de urbanism, amenajare a teritoriului dar și obținerea autorizațiilor de construire/desființare. Acest portal va include mai multe servicii, în viitorul apropiat”, explică deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top