Politic

Michael Gudu consideră că măsurile fiscale ale Guvernului vor pune România pe linia corectă

Deputatul liberal Michael Gudu apără măsurile fiscale luate de Guvern, despre care spune că reprezintă un efort al societății pentru a așeza România pe o linie corectă. Gudu amintește că liberalii au rezistat la o serie de măsuri de stânga și au obținut promovarea altor decizii, în favoarea clasei de mijloc, a mediului de afaceri și care protejează educația și cultura:

„Măsurile luate de guvern reprezintă un efort al întregii societăți pentru a pune pe o linie corectă direcția în care se îndreaptă România.

Din punctul de vedere al PNL, liberalii au reușit să reziste la o serie de măsuri de stânga pe care le-au considerat inacceptabile și au obținut introducerea altora care protejează clasa de mijloc, mediul de afaceri, educația și cultura.

Este vorba de măsuri de reducere a cheltuielilor, măsuri de creștere a veniturilor bugetare și măsuri de combatere a evaziunii fiscale. Toate acestea au un impact bugetar cumulat de aproximativ 22 de miliarde de lei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top