Actualitate

Daria Solomon de la CSM Medgidia, campioană națională la ciclism copii

Daria Solomon este, oficial campioană națională la ciclism, după ultima etapă a campionatului, “Cupa Toamnei”. La competiția desfășurată la București, Daria Moldoveanu a obținut locul 3, iar alături de cele două sportive, au confirmat clasări foarte bune și următorii cicliști legitimați la Medgidia:

Moldoveanu Daria 5

Dumitrache Patrick 5

Radu Matei 5

Radu Mihaela 7

Moldoveanu Mara 8

Iusein Ildar 11

Dumitrache Lucas 12

Oprea Teodor 16

„A fost un sezon extraordinar pentru sportivii noștri, iar Medgidia s-a auzit în multe competiții naționale. Munca lor, susținerea noastră și determinarea au fost atributele unui sezon perfect!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top