Actualitate

A murit Laurenţiu Sîrbu, fost director al Universității Ovidius

Un grup de apropiați ne-a trimis un mesaj, la trecerea în neființă a lui Laurențiu Sîrbu:

„Laur, cum îi spun prietenii, a fost omul care a făcut să renască și să străluceasca una dintre cele mai mari universități din România, Universitatea Ovidius.
Începând cu anii 90, un tânăr inginer se angajează la Universitatea de pe malul mării. Plin de vise și ambiție, urcă cu pași rapizi spre o carieră de success, o carieră impecabilă.
Liniștit, pașnic și cu zâmbetul pe buze mereu, încerca să facă numai lucruri bune și de valoare.
I-au călcat pragul studenți, profesori, ingineri, economiști și fiecare a plecat cu o lecție de viață.
În perioada lui, au fost construite campusurile universitare 1, 2 și 3, căminele studențești FN1, FN2, FN3, a fost extinsă Biblioteca Universitară, au fost reabilitate căminele C1 și C2, a fost construită Biobaza de la Facultatea de Știinte ale Naturii.
Atâta muncă, atâta pasiune, atâta suflet… Ai lăsat în urmă atât de multe… Nu doar lecții de viață, ci și locuri unde vor studia și se vor educa atâtea generații!
Mulțumim Laurențiu Sîrbu!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top