Opinii

Mariana Gâju opreşte violenţele asupra femeilor

Violenţa asupra femeilor este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor omului şi îmbracă forme diferite. În întreaga lume, o femeie din trei este victima mai multor tipuri de violenţă. Pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor este nevoie de acţiuni în toate aspectele vieţii sociale în fiecare zi. Tocmai de aceea, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate prin şeful administraţiei publice locale, Mariana Gâju, împreună cu Filiala Crucea Roşie România, au organizat, pe 25 noiembrie a.c., începând cu ora 11:00, în  sala  mare  a  Casei  de  Cultură din localitate, evenimentul intitulat: “Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei asupra femeilor”.

Un articol de Andreea PAVEL

„Indiferent că vorbim de violenţa domestică, de hărţuirea sexuală, de violuri sau de traficul de fiinţe umane – toate aceste forme de violenţă împotriva femeii reprezintă o problemă gravă. Autorităţile locale doresc să-şi canalizeze toate resursele pentru a atrage atenţia indivizilor şi comunităţilor asupra daunelor pe care le provoacă violenţa asupra femeii. Conştientizarea acestui fenomen este deosebit de important pentru diminuarea incidenţei pe care acest tip de agresiune îl înregistrează. Trebuie să punem capăt violenţei împotriva femeii, iar femeile sunt primele care pot face acest lucru!”, a declarat primarul localităţii Cumpăna, Mariana Gâju.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top