Politic

Marian Crușoveanu: Realizarea nodului rutier pe Autostrada A2, în zona municipiului Medgidia, intră în linie dreaptă

Deputatul Marian Crușoveanu vorbește despre începerea demersurilor de realizare a nodului rutier ce va prealua traficul de mare tonaj din municipiul Medgidia, la intersecția dintre Autostrada A2 cu DJ 222, inițiate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Această investiție este extrem de importantă pentru dezvoltarea municipiului Medgidia, atât din perspectivă economică, cât și din considerente care țin de mediu, mai ales că, în ultimii ani, au prins contur investiții semnificative industriale în zonă.

Construirea nodului rutier va avea câteva contribuții semnificative, adică un impact pozitiv important, atât asupra calității vieții comunității locale, cât și pentru mediu, printre care reținem:
🟢 promovarea unui transport eficient, ce va reduce cu 30-40% poluarea atmosferică și fonică;
🟢 reducerea emisiilor de dioxid de carbon anual;
🟢 reducerea traficului greu și dirijarea acestuia în afara localității;
🟢 mărirea fluenței traficului, a siguranței circulației și reducerea numărului de accidente;
🟢 încurajarea de noi investiții în zona municipiului Medgidia.
Mă bucură faptul că, prin construirea acestui nod rutier, putem contribui la dezvoltarea municipiului Medgidia și că, în același timp, promisiunile din campania electorală încep să prindă viață. Realizarea acestui obiectiv, de către CNAIR, va ajuta la promovarea dezvoltării economice a municipiului Medgidia, a zonelor limitrofe, dar și a întregului județ Constanța”, a declarat Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top