Politic

Marian Crușoveanu: Avem miliarde de euro, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru dezvoltarea porturilor maritime

Deputatul liberal Marian Crușoveanu a participat la ședința de lucru a Colegiului Naval, care a avut loc, în premieră, în Portul Constanța.

Prin acest demers al Ministerului Transporturilor, se intenționează consolidarea relațiilor dintre companiile și autoritățile implicate în transportul naval.

La întâlnire au participat reprezentanți ai: instituțiilor centrale și locale, administrațiilor portuare, instituțiilor implicate în transportul naval, Consiliului Concurenței, asociațiilor operatorilor portuari și armatorilor și au fost discutate subiecte care țin de legislație, investiții şi mai ales de stadiul de elaborare a Strategiei Navale a României.

Portul Constanța este motorul economiei locale și naționale a României, iar investițiile în infrastructura navală sunt obligatorii, astfel încât țara noastră să poată deveni un competitor, pe plan european, în domeniul de transporturi maritime. Avem la dispoziție, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, 9,5 miliarde de euro pentru domeniul transporturilor, sumă impresionată din care să dezvoltăm infrastructura portuară din Constanța, Constanța Sud-Agigea sau Midia, pentru a crește cota de schimburi de mărfuri.

Voi contribui, prin sprijinul meu de parlamentar, la elaborarea de proiecte și modificări legislative, care au în vedere dezvoltarea infrastructurii portuare, pentru că orice investiție în acest domeniu, implicit, va însemna dezvoltarea județului Constanța”, a transmis deputatul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top