Opinii

Mai multe străzi din Cernavodă au intrat în reabilitare

Prin programul „Lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”, primarul orașului Cernavodă, Liviu -Cristian Negoiță, și-a propus înlocuirea covorului asfaltic deteriorat de pe mai multe străzi din oraș. „În aceste zile, după mulți ani, pe strada Medgidiei, sectorul de drum cuprins între Campus și Unitatea 2, pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile cu covoare asfaltice scurte.

Fiind vorba de o suprafață mare, dar și de o zonă în care traficul este intens, se lucrează pe mai multe fronturi astfel încât disconfortul din trafic să fie minim. La unele porțiuni se decopertează în timp ce pe suprafețele ce au fost deja decopertate și frezate, a și început turnarea asfaltului”, spun reprezentanții administrației publice locale.
Și lucrările de întreținere carosabil de pe strada Mircea cel Bătrân din Cernavodă se apropie de final. După turnarea stratului pentru aducerea la același nivel a carosabilului, la finalul săptămânii trecute a început asfaltarea suprafeței de 5.228 mp. Lucrarea se derulează prin ”Programul lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”. De asemenea, se ridică la cotă căminele de vizitare și receptorii pluviali.
Și pe strada Gheorghe Doja s-au efectuat lucrări de reabilitare a trotuarelor, au fost puse borduri, a fost frezată toată strada și astupate gropile, astfel încât carosabilul să fie pregătit pentru turnarea asfaltului. La fel și pe strada Panait Cerna s-a lucrat la reabilitarea trotuarelor și bordurilor, în vederea asfaltării părții carosabile.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top