Opinii

Magia copilăriei, redescoperită la Năvodari

Pe 1 iunie, de la ora 08:00, în oraşul Năvodari, administraţia locală, alături de năvodăreni şi invitaţii la eveniment, au redescoperit minunata lume a copilăriei. Primăria şi Consiliul Local Năvodari, alături de Casa de Cultură „Pontus Euxinus” Năvodari, a organizat o serie de manifestări dedicate celei mai fericite vârste, cea a copilăriei.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Manifestările au debutat la ora 08:00 cu o serie de întreceri sportive pe Stadionul Legmas. Cei mici au fost provocaţi la cros şi fotbal şi au fost  răsplătiţi cu diplome, tricouri şi, bineînţeles, dulciuri. De la ora 09:00, în parcul central, au debutat manifestările reunite sub genericul „Magia şi fantezia copilăriei”. Pentru început, copiii de la grădiniţele din oraş au  prezentat un program artistic de cântece, poezii şi dansuri. A urmat „Parada personajelor din poveste”, în cadrul căreia au putut fi admirate personaje din basme şi păpuşi-gigant. De la ora 11:00, pe scena special amenajată în parcul central, s-au desfăşurat reprezentaţiile teatrelor de păpuşi. Cei mici, dar şi cei mari, au avut ocazia să urmărească „Scufiţa roşie”, „Cei trei purceluşi” şi „Fata moşului şi fata babei”. Pentru toţi copiii, în parcul central a fost prezent şi un magician care i-a încântat pe micuţi cu numere de magie cu porumbei, acesta având şi un ucenic-copil de 12 ani. Manifestările dedicate copilăriei din parcul central Năvodari au mai cuprins şi face-painting, concurs desene pe asfalt, veselie şi multe surprize. Toţi copiii care au participat la festivităţi au primit dulciuri, baloane şi premii deosebite. Bugetul acestei manifestări a ajuns la suma de 3.000 de lei.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top