Politic

Lungoci: Să ne fie viața luminată de exemplul Sfinților Arhangheli și să ne îndreptăm către un viitor plin de speranță și realizări

Deputatul Lucian Lungoci transmite cele mai calde urări de sănătate și prosperitate tuturor celor care își sărbătoresc onomastica cu ocazia sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.

„În această zi de sărbătoare, când creștinătatea îi cinstește pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, purtători de lumină și apărători ai credinței, îmi exprim profunda recunoștință pentru patrimoniul spiritual pe care ni l-au lăsat.
Să ne inspirăm din curajul și dreptatea Arhanghelului Mihail, care în iconografie este deseori reprezentat învingându-l pe dragon, simbol al răului. În același timp, să ne lăsăm călăuziți de mesajul de pace și vestire a lui Gavriil, aducătorul de vești bune.
În calitate de deputat, îmi asum responsabilitatea de a păstra și promova valorile care ne unesc și ne dau forța de a construi o comunitate mai solidară și mai dreaptă. Să luăm exemplul sfinților care ne învață despre sacrificiu, credință și comuniune, pentru a servi cu devotament interesele și binele celor pe care îi reprezentăm.
În această zi specială, transmit cele mai calde urări de sănătate și prosperitate tuturor celor care își sărbătoresc onomastica, precum și fiecărui cetățean. Să ne fie viața luminată de exemplul Sfinților Arhangheli și să ne îndreptăm către un viitor plin de speranță și realizări”, a transmis Lungoci.

Sursă foto: Fb/Lucian Lungoci

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top