Politic

Lungoci: Ne-a rezolvat Vergil Chițac, ne ducem la plajă NOAPTEA!

Deputatul Lucian Lungoci este revoltat de soluția oferită de primarul Constanței în problema parcărilor din oraș. Edilul propune eliminarea taxei pe parcare pe timpul nopții. Lungoci consideră inacceptabilă soluția oferită de primar și afirmă că acesta nu știe ce înseamnă administrația unui municipiu care are și o stațiune de interes national în ogradă.

„S-a rezolvat. Mai corect spus, ne-a rezolvat Vergil Chițac: ne ducem la plajă NOAPTEA!
Atunci când avem parcare gratuită, așa după cum a găsit mirobolanta soluție primarul Constanței!
Atât s-a putut! Atât a emanat din neuronii și sinapsele Primăriei Constanța! Căci de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere…
Și dacă tot ne este sortit să facem plajă noaptea, noi constănțenii cerem următoarele :
1. Să negocieze Felicia Ovanesian cu Universul cu Dumnezeu, cu Allah, cu Buddha sau cu oricine vrea dumneaiei, astfel încât să răsară soarele și noaptea! Dacă nu sunt de acord, să-i dea în judecată. Pe toți!
2. Să-i cheme la raport Vergil Chițac pe toți administratorii de plaje, hotelierii, proprietarii de terase, restaurante, cafenele și ce-o mai fi prin stațiunea Mamaia și să le ordone: pluton, înainte …marș! Marș însemnând program de funcționare între 22.00 și 8.00.
3. Ambii, bașca echipa de specialiști din primărie, să-i invite pe reprezentanții de la Cartea Recordurilor. Cei care vor omologa un record planetar, ca să nu spun galactic: Constanța, oraș noctambul! Constanța, oraș lunatic! Cum o gâdilă la ureche mai bine pe domana Ovanesian…
Dacă n-ar fi de râs, în mod cert ne-ar lua plânsul! Și, ca să fim sinceri, este de plâns că a noastră Constanță este condusă de un…lunatic.
De un primar care, din nefericire pentru noi, nu a înțes nici acum, după doi ani de mandat, ce înseamnă administrația unui municipiu care are și o stațiune de interes national în ogradă.
Până una alta, adică până când mai gândesc Chițac, Ovanesian bașca echipa din dotarea primărie, un lucru este cert: constănțenii vor continua- ziua, când se duc la plajă ca orice oameni normali, de Altfel – să-și parcheze mașinile oriunde, numai în cele administrate de Primăria Constanța NU!
Foarte serios vorbind, este momentul ca la anunțata ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, consilierii, indiferent de coloratura lor politică, să voteze o singură variantă: FARĂ TAXĂ DE PARCARE ÎN STAȚIUNEA MAMAIA, ÎN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL”, a transmis Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top