Politic

Lungoci: La mulți ani Armatei Române! La mulți ani România!

Ziua Armatei Române este o sărbătoare națională care se celebrează pe 25 octombrie, în fiecare an.
Este o zi de omagiu adus eroilor care și-au sacrificat viața pentru patrie, în toate războaiele și conflictele în care a fost implicată România.
Cu această ocazie, deputatul Lucian Lungoci a transmis:„Ziua Armatei Române este prilejul de a omagia curajul și sacrificiul soldaților români, care au luptat pentru eliberarea de sub ocupația străină. Este și ziua în care îi sărbătorim pe toți cei care au îmbrățișat cariera de militar și care sunt încă în serviciu și apără idealurile și valorile statului român independent.
La mulți ani Armatei Române! La mulți ani România”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top