Actualitate

Handbalul de top revine la Constanța: CSM obține o victorie istorică contra Sporting Lisabona

Sala Sporturilor din Constanța a fost martora unui spectacol incendiar într-un meci de excepție între CSM Constanța și Sporting Lisabona. Cu tribunele arhipline, atmosfera a fost uluitor de pasionată, iar jocul desfășurat între cele două echipe a fost de nivelul Ligii Campionilor.

George Buricea, antrenorul principal al CSM Constanța, a declarat: „În primul rând, nu felicitări… ci mega felicitări, ați fost extraordinari, nu am cuvinte. Ceea ce s-a întâmplat în seara asta în Sala Sporturilor din Constanța e ceva fenomenal. Mi-a fost dor să zic, handbalul s-a întors acasă, mi-a fost dor de sala atât de plină, până în minutul 60, așa a fost pe vremuri, și uite că ne-am întors acolo unde merităm, pentru că ați muncit extraordinar și vă mulțumesc din suflet pentru tot. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele.”

„CSM Constanța câștigă împotriva lui Sporting Lisabona cu 29-28 (15-16), primul meci jucat la Sala Sporturilor în grupele EHF European League și visează la faza următoare a competiției!

Spectacolul a fost total: tribune arhipline, atmosferă incendiară, joc de Liga Campionilor între două echipe care au luptat pentru victorie până la ultima picătură de energie. Niciuna nu a reușit desprinderea, dar fiecare a cautat lovitura de grație. Sporting a excelat în atac, dar CSM a răspuns cu o apărare senzațională și a lovit letal pe final prin Ravnic, care a înscris pe contraatac golul victoriei: 29-28! George Buricea și Ionuț Pușcașu au mizat pe ECHIPĂ, iar ECHIPA a fost la înălțime!

Au evoluat: Vasile, Rusu – Komogorov 8 goluri, Aliokhin 4, Nistor 3, Ilie 2, Andrei 2, Mourino 2, Nikolic 2, Ravnic 2, Stankovic 2 (2x7m), Chikovani 1, Drăgan 1, Caba, Vegar, Căbuț. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, spectatorilor pentru susținere! Ați fost de nota 10! Hai, Constanța”, au transmis reprezentanții CSM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top