Actualitate

Lucrările de tăiere și corecție a copacilor continuă în cartierele Constanței

În aceste zile, echipele Direcției Generale de Gestionare Servicii Publice intervin în cartierul Tomis Nord, pe aleea Mărgăritarelor și în cartierul Poarta 6, pe aleea Arcașului. Lucrările vor fi efectuate în aceste cartiere până când toate solicitările primite de la locuitorii din Constanța, persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari vor fi rezolvate. Solicitările de tăiere a copacilor depuse în timpul anului care nu au reprezentat o urgență au fost programate pentru perioada în care astfel de intervenții asupra coroanelor copacilor sunt recomandate.

Activitățile de tăiere și corecție a copacilor sunt necesare atât pentru a elimina ramurile uscate, bătrâne sau atacate de carii, evitând astfel prăbușirea copacilor, cât și pentru a elimina riscul de accidente, în cazul crengilor care afectează siguranța traficului pietonal și rutier și integritatea imobilelor aflate în apropiere.

Pentru a facilita intervenția echipelor și accesul utilajelor, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări.

În cazul unor situații de urgență, cetățenii pot semnala problemele din teren apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța la numărul de telefon 0241/550055. Dispeceratul este disponibil 24/24 de ore. Ulterior, o echipă de intervenție se va deplasa la fața locului pentru verificarea și rezolvarea sesizării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top