Actualitate

Lucrări de reabilitare ale unor străzi în satul Lunca, din comuna Ceamurlia de Jos

Mai multe străzi din satul Lunca, județul Tulcea, sunt în plin proces de reabilitare. Acest lucru se întâmplă după ce aici s-a introdus rețeaua de canalizare.

Am început lucrările de reabilitare/pietruire ale următoarelor străzi din satul Lunca: Tâmplarului, Mieilor, Umbreluței, Maidanului, Baltagului, Păcii. Totul se execută cu bani de la bugetul local”, spune primarul comunei Ceamurlia de Jos, Dumitru Stan.

Edilul îi roagă pe locuitorii de pe aceste străzi să nu depoziteze diferite materiale în fața porților pentru ca utilajele să poată acționa în vederea reabilitării drumurilor.

Pietruirea și compactarea acestor artere este un prim pas, iar atunci când comuna va dispune de alte resurse financiare, primarul dă asigurarea că și aici se va așterne covor asfaltic.

Revenind la lucrările ce se execută zilele acestea, ele vor fi finalizate până în Sărbătorile de Iarnă, astfel încât oamenii să aibă un acces facil la gospodării.

Primăria comunei Ceamurlia de Jos se pregătește și de sărbătoarea Crăciunului și, atât cât permite bugetul administrației locale, se pregătesc pachete cu alimente pentru persoane nevoiașe.

Nici cei mici nu sunt uitați, pentru toți elevii și preșcolarii din comună, primăria pregătește dulciuri și alte surprize înainte de sărbători.

Comuna Ceamurlia de Jos este amplasată în partea de sud a judeţului Tulcea, fiind delimitată în nord de comuna Sarichioi şi oraşul Babadag, la vest de comuna Baia, la est de comuna Jurilovca, iar la sud de lacul Goloviţa.

Localitatea este situată pe drumul județean DN 222, la o distanță de 4 kilometri de drumul național Tulcea – Constanţa, respectiv 60 de kilometri faţă de municipiul Tulcea şi 21 de kilometri de Babadag, cel mai apropiat oraş.

Comuna are în componență satele Ceamurlia de Jos – reședința comunei şi Lunca, situat la 4 kilometri faţă de reşedinţa de comună.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top