Actualitate

Două străzi din Tuzla, în curs de asfaltare

Administrația publică locală a comunei Tuzla continuă lucrările de asfaltare a străzilor din localitate. Astfel, în această perioadă de final de an, au intrat în atenția primăriei străzile Sirenei și Școlii.

După efectuarea în toamnă a licitației publice pentru atribuirea executării lucrărilor, zilele acestea s-a trecut la implementarea concretă a investiției.

Datorită lucrărilor de asfaltare, demarate pe strada Sirenei (între strada Brizei și strada Costinești), rugăm cetățenii, ca în următoarea perioadă, să nu lase mașinile parcate pe partea carosabilă, astfel încât lucrările să poată fi executate în bune condiții”, face un apel la locuitorii din zonă, primarul comunei Tuzla, Reșit Taner.

De asemenea, edilul anunță cetățenii că în perioada imediat următoare, vor fi demarate lucrările de asfaltare și pe strada Școlii, începând de pe strada Costinești până la DN39, și de la strada Recoltei până la DN39. „Vom anunța în prealabil pentru ca și riveranii acestei străzi să aibă în vedere să nu parcheze mașinile pe carosabil. Vă mulțumim și ne scuzați pentru disconfortul creat”, încheie mesajul, Reșit Taner.

Lucrările de modernizare a străzilor Sirenei și Școlii din comuna Tuzla, județul Constanta, în conformitate cu documentația tehnică aprobată, respectiv Proiectul Tehnic, constau în principal în realizarea următoarele categorii de lucrări: asfaltare străzi, ridicare la cotă a căminelor de canalizare, încadrare cu borduri, racordări verticale cu străzile asfaltate, semnalizare rutieră.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 652.405 de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top