Politic

Lucian Lungoci: Premierul Florin Cîțu a semnat falimentul României!

Deputatul Lucian Lungoci afirmă că premierul României a mințit prin omisiune despre problemele de pe teritoriul SUA și că astfel este pasibil de răspundere penală. În plus, transmite Lungoci, guvernul Cîțu s-a împrumutat în ultimii doi ani, mai mult decât s-au împrumutat toate celelalte guvernări în cei 30 de ani trecuți de la Revoluție.

„Este evident că premierul României a avut o problemă cu legea în zona infracționalității, o alta în zona civilă legată de neachitarea unor sume datorate, ambele pe teritoriul SUA.
Florin Cîțu are și o a treia problemă ce ține de minciuna prin omisiune. În administrația publică locală sau centrală, ultima problemă se numește fals în declarații, iar cel care recurge la așa ceva este pasibil de răspundere penală.
Dacă numitul Cîțu Florin – numit ministru de Finanțe și, mai apoi, premier – nu a trecut în declarațiile oficiale păcatele unei tinereți întârziate, se află în zona penală din România.
Este la fel de evident că România are o problemă și mai mare: a încăput pe mâna unor personaje precum actualul prim-ministru. Un individ cu probleme ca cele enumerate mai sus se ocupă, din păcate, de destinul economic al României!
Țară pe care a adus-o la un grad de îndatorare de peste 50% din PIB! Țară în numele căreia numitul Cîțu Florin a împrumutat, în ultimii doi ani, mai mult decât în cei 30 trecuți de la Revoluție. Și nu oricum, ci cu niște dobânzi anuale enorme. Dobânzi de 11 ori mai mari decât cele negociate și obținute de Bulgaria!
În România, împrumuturile Cîțului nu se văd, concret, în viața de zi cu zi a românilor, pe care premierul îi vede fericiți, ascultând economia care duduie! În realitate, populația este din ce în ce mai împovărată, scumpirile vin pe bandă rulantă, pensiile nu au crescut, alocațiile nici atât, investițiile majore nu se văd, măsurile de sprijin pentru întreprinzători au fost ca și cum nu au existat, iar cele pentru agricultori au venit reduse şi cu întârziere…
În România nu se vede nici PNNR-ul. Întârziat de Cîțu prin nedepunerea unui plan coerent. Urmarea? Se va accesa doar partea de împrumuturi a acestuia. Alte împrumuturi, alte mii de euro pe secundă, alte dobânzi! Iar când ratele vor deveni sufocante pentru Romania, vom fi nevoiți să facem alte împrumuturi…
‼ Până atunci, un lucru este cert: premierul Florin Cîțu a semnat, încă de acum, falimentul României, a declarat deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top