Politic

Lucian Lungoci: Pentru România, voucherele de vacanță reprezintă un sprijin direct acordat industriei turistice naționale

Deputatul Lucian Lungoci, membru al Comisiei pentru antreprenoriat și turism din Camera Deputaților, vorbește despre importanța voucherelor  de vacanță pentru economia țării și, mai ales, pentru județul Constanța.

„În calitate de membru al Comisiei pentru antreprenoriat și turism din Camera Deputaților, de român și, nu în ultimul rând, de constănțean, salut faptul că voucherele de vacanță au început deja să fie acordate pentru anul în curs.
Pentru județul Constanța, areal în care turismul este unul dintre pilonii economici de bază, voucherele de vacanță înseamnă dezvoltarea locală a acestei industrii , antrenând și alte ramuri conexe.
Pentru România, voucherele de vacanță reprezintă un sprijin direct acordat industriei turistice naționale, în proporție de peste 95% privată și, în cea mai mare parte, dominată de capital românesc.
Acum, sectorul turistic are și mai mare nevoie de acest sprijin, după perioada de pandemie în care a avut foarte mult de suferit și în contextul războiului de la granițele României.
Am convingerea că de reintroducerea voucherele de vacanță, măsură susținută PSD, partid care le-a implementat cu succes pentru prima dată în 2018, vor beneficia atât cetățenii, cât și operatorii din turism.
Românii vor alege să-și petreacă vacanțele în țară. Urmarea? Banii produși în țara noastră se vor cheltuit tot aici, ajutând, astfel, industria turistică și, implicit, statul român, care va avea mai multe încasări la buget.
Românii vor alege litoralul Mării Negre, de la Năvodari până la Vama Veche! Urmarea? Județul Constanța, agenții economici din zonă și, nu în ultimul rând, constănțenii vor avea de câștigat”, a declarat Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top