Actualitate

Chestionar privind transportul public pe ruta Constanța-Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna îi invită pe cetățeni să completeze un formular despre viitorul serviciu de transport public, pentru ca acesta să poată fi dimensionat corect.

Primarul Mariana Gâju anunță că pe 16 martie 2022 a participat, alături de cei 16 primari ai localităților cuprinse în Zona Metropolitană, la o întâlnire cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, unde s-a discutat despre nevoia de a reînființa ADI Transport.

UAT Cumpana a aderat încă din anul 2020, prin Hotărâre de Consiliu Local, la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Constanța, cu scopul de a include localitatea pe harta traseelor pe care circulă deja autobuzele CT BUS.

Cu toții ne dorim ca problema transportului public de persoane pe ruta Constanța – Cumpăna să se rezolve cat mai prompt și în interesul călătorilor locuitorilor comunei noastre. Soluționarea acestei situații rămâne o prioritate pentru mine și echipa din Primărie. Este nu doar dorința mea, ci a întregii comunități.

Compania angajată de Primăria Constanța pentru realizarea studiului de oportunitate privind reînființarea ADI Transport a elaborat un chestionar care trebuie completat de cât mai mulți locuitori ai comunei Cumpăna, astfel încât noul serviciu de transport cu autobuzele CT BUS să fie dimensionat corect.

Vă invit pe fiecare în parte să completați acest chestionar, pentru ca transportul cu autobuzele CT Bus să devină o realitate și la Cumpăna. Vom lupta pentru asta!”, a transmis Mariana Gâju.

Chestionarul poate fi completat on-line accesând linkul de mai jos:

https://forms.gle/WL6jYTFzy74WwJtz7

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top