Politic

Lucian Lungoci: Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European

Deputatul Lucian Lungoci a participat la ședința solemnă a Parlamentului Republicii Moldova şi a Parlamentului României, de la Chișinău. Parlamentarul consideră că unirea în interiorul UE este o necesitate pentru toți.
„Mesajul nostru a fost neabătut: Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European.
România va continua să acorde sprijin robust și constant în demersurile care vizează obținerea calității de candidat pentru Republica Moldova.
Traseul european al Republicii Moldova este dorința fraților noștri de peste Prut, dar și a românilor din spațiul carpato -danubiano- pontic. Unirea în interiorul UE este o necesitate pentru noi toți!
Unirea se poate realiza într-o Europă unită în care Republica Moldova va sta alături de România în clubul statelor democratice și dezvoltate din Uniunea Europeană.
Îmi exprim satisfacția pentru caracterul deschis și constructiv al conlucrării bilaterale , axat pe obținerea unor rezultate concrete și vizibile care să vină în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor celor două state.
Vom fi, mereu, de aceeași parte în ceea ce privește destinul european al Republicii Moldova”, a transmis Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top