Politic

Lungoci: La Constanța, “calitatea” managementului echipei cocoțate în fruntea primăriei a adus la disperare locuitorii

Deputatul Lungoci face o paralelă între administrația de la Craiova și cea din Constanța și concluzionează că „una este făcută cu o echipă de oameni care au experiență administrativă, iar cea de la mal de mare pare a fi pusă la cale de unii de pe stradă care și-au luat primăria pe persoană fizică”.

”În municipiul Craiova testarea COVID este gratuită pentru toți cetățenii! Cetățenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Costul testelor a fost asigurat din fonduri europene, fără a încărca bugetul local!
În municipiul Constanța nu avem un Spitalul Clinic de Boli Infecțioase funcțional! Au trecut trei luni și jumătate, iar data redeschiderii acestei unități sanitare, vitală pentru constănțeni, este un mister. În aceste condiții, să mai vorbim despre testare gratuită la Constanța pare doar o figură de stil…
Nu este, însă, o figură de stil diferența dintre cele două administrații publice locale. Fără nici o legătură cu a lor coloratură politică! Vorbind stric de bunul simț …administrativ, una este de succes, în timp ce a noastră a ajuns de tot plânsul!
Una este făcută cu o echipă de oameni care au experiență administrativă, iar cea de la mal de mare pare a fi pusă la cale de unii de pe stradă care și-au luat primăria pe persoană fizică!
La Craiova, buna administrație se vede și se simte la tot pasul și de către toți cetățenii municipiului. Datorită calității vieții locuitorilor, îmbunătățită la acest moment și prin asigurarea testării gratuite.
La Constanța, “calitatea” managementului echipei cocoțate în fruntea primăriei a adus la disperare locuitorii. Din cauze multiple: de la regulamente aberante, la grava situție din Spitalului Clinic de Boli Infecțioase!
Cât despre testarea gratuită, nici pomeneală…”, susține Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top