Politic

Lucian Lungoci: Îi îndemn pe constănțeni să facă economie, dar nu accept să li se împună limite sau sancțiuni!

Deputatul Lucian Lungoci afirmă că susține consumul cumpătat de energie, dar nu consideră că este necesar ca cineva să le spună cetățenilor să stingă becul sau televizorul.

”Am apucat perioada în care rămâneam pe întuneric, în case, încă de la ora 22.00. Când bebelușii erau alăptați pe întuneric și schimbați de scutece la lumina lumânării, a lanternei sau chiar a lămpii!
Când orbecăiam pentru a ajunge din sufragerie în dormitor! Când ne strângeam în fața televizorului, în speranța că vom apuca să vedem, totuși, un film până se va întrerupe curentul electric!
Când mai puneam o haină pe noi, iar mamele ne puneau totoși împletiți în picioare când urcam în pat. Motivul? Să nu degerăm în apartamentele neîncălzite, pentru că autoritățile comuniste limitau consumul de gaze naturale!
România este singura țară europeană care a suportat coșmarul întreruperilor deliberate de energie electrică și gaze naturale. Nici măcar celelalte state din blocul comunist nu au trecut prin această experiență nefericită.
Nu vreau să ne reîntoarcem la acele vremuri! La Revoluție au murit români pentru ca eu și dumneavostră să putem avea libertatea de a ne autodetermina propria viață!
PSD a susținut tot timpul consumul cumpătat de energie și am convingerea că românii vor fi responsabili în primul rând că este vorba de banii lor. Nu e nevoie să le spună cineva să stingă becul sau televizorul. Indiferent ce funcție ocupă și din ce partid provine!
Cei care își propun să reducă facturile o vor face și fără să le spună premierul, guvernul, ministrul de resort sau reprezentanții formațiunilor politice din Parlament!
Îi îndemn pe constănțeni să facă economie, dar nu accept să li se împună limite sau sancțiuni!
Ar fi prea mult pentru o țară care a stat pe întuneric, la propriu, peste 50 de ani”, a transmis Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top