Politic

Lucian Lungoci: Bătălia pentru președinția PNL a ajuns la stadiul de comedie tragică

Deputatul Lucian Lungoci ține să atragă atenția că bugetul este al țării, nu al lui Cîțu sau Orban și nu este normal ca cei ce nu au pus ștampila pe sigla PNL să fie victime ale războiului dintre doi liberali.
„Este de râs maniera în care Florin Cîțu și Ludovic Orban se încaieră, ca pe maidan, pentru a arăta primarilor liberali cine este boss-ul care va împărți banii, în urma rectificării bugetare.
De plâns este faptul că, în timpul în care cei doi mai au puțin și se iau la păruială de partid, primarii de altă coloratură politică și, mai grav, locuitorii din comunitățile conduse de aceștia, au devenit victime colaterale ale luptei din interioriul PNL. Pentru ei, nici Cîțu, nici Orban nu vor aloca vreun leuț la rectificarea bugetară! Sumele vor fi folosite pentru cumpărarea voturilor de la primarii PNL. Cei care vor primi – fără număr, fără număr – de la nașu’ Cîțu și cuscru’ Orban mulți bani de la bugetul de stat.
Buget alimentat din taxele și impozitele românilor, indiferent pe cine au votat la locale sau parlamentare. Este inadmisibil ca cei care nu au pus ștampila pe sigla PNL să fie, acum, victime ale războiului dintre doi liberali, cărora li s-a urcat Puterea la cap guvernamental sau parlamentar.
Domnule premier, domnule președinte al Camerei Deputaților, bugetul este al țării, nu al lui Cîțu sau Orban”, a declarat Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top