Politic

Lucian Lungoci: Au fost reparate stații de pompare ce vor deservi aproximativ 31.000 hectare

Deputatul Lungoci vine cu o veste bună pentru agricultorii dobrogeni: au fost finalizate lucrările de modernizare a infrastructurii electrice în amenajările Carasu Poarta Albă și Carasu Movilița. În plus, susține deputatul, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va continua investițiile în infrastructura de irigații pentru a crește suprafața irigabilă, la nivelul întregii țări.

„Dobrogea este arealul care se confruntă, cel mai des și cel mai grav, cu seceta. Seceta pedologică puternică şi extremă are efecte devastatoare asupra culturilor și implicit asupra fermierilor.
Cei care au cerut sprijinul statului pentru refacerea sistemului de IRIGAȚII!
ACUM, a venit vremea veștilor bune pentru fermierii din Constanța: lucrările de modernizare a infrastructurii electrice în amenajările Carasu Poarta Albă și Carasu Movilița sunt finalizate!
După 20 de ani, a fost reluată alimentarea cu energie electrică a stațiilor Poarta Albă, din Amenajarea Carasu Poarta Albă, precum și a stațiilor Aducțiune Poarta Albă și Basarabi Pădure, din Amenajarea Carasu Movilița.
CONCRET, la aceste stații de pompare au fost efectuate lucrări de întreținere și reparații care vor deservi o suprafață de aproximativ 31.000 hectare!
Și ASTA NU ESTE TOT: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale continua investițiile în infrastructura de irigații pentru a crește suprafața irigabilă la nivelul întregii țări”, a transmis Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top