Actualitate

Locuri de joacă noi la Mangalia

Primarul Cristian Radu anunță că Primăria Municipiului Mangalia a început înființarea de noi locuri de joacă în mai multe zone ale orașului, printre care B-dul Callatis, Parcul Diana și Parcul Balnear. Se lucrează deja la amenajarea terasamentului, pentru montarea componentelor locurilor de joacă. Conform proiectelor tehnice, în fiecare dintre zonele menționate se va turna covor cauciucat, iar apoi se vor fixa leagănele, toboganele, balansoarele și alte jucării pentru cei mici.

“Pentru copii avem cele mai multe surprize: corăbii, căsuțe și diverse alte elemente care îi vor bucura, cu siguranță. Desigur că ne-am gândit și la cei mari, tocmai de aceea vom instala și aparate de fitness. Suprafețele ocupate de aceste locuri de joacă și spații de recreere sunt destul de generoase, astfel încât va fi loc pentru toți. Tot în această perioadă, se lucrează și la extinderea Parcului Evergreen, în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă. De asemenea, mai avem în vedere amenajarea unor locuri de joacă și spații de recreere, dar și parcări de reședință, pe locul unor construcții abandonate. Este vorba despre Centrala termică Nr.11 și coșul de fum al fostului crematoriu dezafectat, din apropierea spitalului, care vor fi demolate, conform celei mai recente hotărâri de CL. Aceste imobile erau demult ieșite din uz și depășite din punct de vedere tehnico-economic. Am decis să le demolăm pentru a elimina focarele de infecție din zonele respective, dar și pentru a amenaja spații de recreere, locuri de joacă și mai multe parcări de reședință. Vă voi ține la curent cu toate intervențiile din teren, pe perioada lucrărilor”, a spus primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top