Actualitate

Locuitorii din Cernavodă au sărbătorit la mijloc de august „Zilele Orașului”

Administrația Publică Locală a organizat în perioada 14-20 august 2023 evenimentul cultural-artistic ,,Zilele orașului”. A fost o săptămână plină de spectacole cu artiști renumiți ce au urcat pe scena amplasată în fața primăriei.

Ziua de luni, 14 august, a debutat cu preselecția concurenților în cadrul Festivalului ,,Axiopolis” – sala de spectacole a Casei de Cultură Cernavodă și a continuat, seara, cu un program artistic oferit de elevii secțiunii de canto a Centrului Cultural T. Burada, program artistic oferit de elevii secțiunii de balet și dans contemporan “PASSE “, Grupul de balet ”Micuța Balerină” – scena din piațeta primăriei.

În aceeași seară, au urcat pe scenă și artiştii profesionişti: Ion Paladi, Ștefania, Nicu Paleru&Taraful, Raluka&Band.

Marți a fost ziua în care s-a desfășurat Festivalul Concurs de Muzică Ușoară „Axiopolis” și Gala Laureaților – Interpretarea artistică a câștigătorilor Festivalului Concurs de Muzică Ușoară „Axiopolis”, în sala de spectacole a Casei de Cultură Cernavodă.

Seara de marți a adus în fața cernavodenilor ansamblul folcloric ”Mugurelul” împreună cu solistul Manuel Bălănică, Angela Mogîlă și David Alina, atiştii profesionişti: Adda&Band, Pindu, Mario Fresh, Nicole Cherry.

Ansamblul ,,Audeo”, secțiunea de Canto a Casei de Cultură Cernavoda, Irina Culea, Sebastian Cioroiu, au urcat pe scena din piațeta primăriei în seara de miercuri. Alături de ei au fost și Vlăduța Lupău, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria, Carmen de la Sălciua, Bogdan de la Ploiești.

Ansamblul ,,Audeo”, ansamblul Mugurelul și Manuel Bălănică, secțiunea de balet și dans contemporan “PASSE “, secțiunea de canto a Casei de Cultură Cernavodă, au oferit clipe de neuitat publicului în seara de joi. După ei, pe aceeași scenă au urcat Emilia Ghinescu, Dorian Popa, Plăieșii, Lupii lui Calancea.

Prima seară de weekend, vineri, a debutat cu un program artistic oferit de ansamblul ,,Audeo”, ansmblul Mugurelul și Manuel Bălănică, secțiunea de balet și dans contemporan “PASSE “, secțiunea de canto a Casei de Cultură Cernavodă, soliștii: Crușoveanu Marisa, Sebastian Cioroiu. A urmat o serie de artiști consacrați: Constantin Gaciu și Taraful Iancu Jianu, Amna&Balkanic Show, Jhony Romano, Iuliana Beregoi.

Sâmbătă, familiile cernavodene care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost în centrul atenției administrației locale în cadrul festivității „Nunta de aur”. Seara, ansamblul Mugurelul și Manuel Bălănică, IDK, Asu&Luna, JO, Feli au încântat publicul. La miezul nopții, cerul s-a luminat datorită unui spectaculos show de lasere și foc de artificii.

Ultima zi de sărbătoare, duminică, l-a avut în centrul atenției pe DJ Guest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top