Opinii

Locuințe modulare pentru cetățenii fără adăpost de la Eforie

În toamna anului trecut, după ani de zile de avizări și atenționări, Primăria Eforie a demolat toate barăcile construite abuziv pe domeniul public al localității. 80 de persoane au fost evacuate din barăci, iar opt familii ce figurau cu domiciliul în orașul Eforie au fost cazate în locuințe sociale puse la dispoziție de primărie.

Săptămâna aceasta, acele opt familii, formate din 13 adulți și 18 copii au fost mutate în locuințe modulare achiziționate de Administrația Locală  Eforie. Aceștia vor beneficia și de două containere modulare având patru grupuri sanitare. Măsura vine ca urmare a numeroaselor sesizări ale cetățenilor din zona adăpostului provizoriu, în care familiile au locuit până în momentul de față. Majoritatea persoanelor ce beneficiază de aceste locuințe nu au loc de muncă, iar copiii nu frecventează școala.
Reamintim faptul că în perioada 2007-2013 au existat foarte multe reclamații adresate Primăriei
Eforie, prin care cetățeni ai orașului Eforie și turiști au sesizat acte ilegale și antisociale ale grupurilor de cetățeni stabiliți ilegal pe domeniul public al orașului. Din această cauză, primăria a primit numeroase somații de la Garda de Mediu privind deșeurile depozitate ilegal de către cetățenii din zonă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top