Opinii

Locuințe ANL pentru tineri la Mihail Kogălniceanu

În scurt timp, 29 de familii vor avea o locuință a lor la Mihail Kogălniceanu. Primarul comunei, Ancuţa Belu, ne-a declarat că au fost finalizate lucrările de branşare la utilităţi pentru blocul ANL cu o capacitate de 29 de apartamente, urmând ca în perioada următoare să fie repartizate către tinerii din comună.

În acelaşi timp, primăria lucrează la proiecte de infrastructură  atât pe raza localităţii Mihail Kogălniceanu, cât şi în satele aparţinătoare comunei. Astfel, în Grupul Social Sibioara, a fost făcută o casă mortuară şi au fost executate lucrări de reparaţie la Sediul Administrativ. De acum locuitorii grupului social vor beneficia de un cabinet medical, precum şi de o sală de şedinţe. În paralel, la Mihail Kogălniceanu, se execută lucrări la staţia de epurare şi la canalizarea comunei,  lucrări ce vor fi finalizate în luna noiembrie. De asemenea, în două săptămâni se vor termina şi lucrările la drumul de exploatare agricolă din comună.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top