Ştiri

Liberalul Vasile Gudu, cel mai activ deputat tulcean în Parlamentul României

Alegătorii colegiului uninominal 1 din Tulcea, care l-au votat pe Vasile Gudu în anul 2012 nu au de ce să regrete. Deputatul liberal este cel mai activ în Camera Deputaților dintre cei șase deputați tulceni. Nu mai puțin de 67 de luări de cuvânt la tribuna Camerei, 63 de declarații politice, 84 de propuneri legislative dintre care 8 au devenit legi și 26 de moțiuni se pot trece la capitolul activitate parlamentară a deputatului Vasile Gudu.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Printre legile la care liberalul a pus umărul amintim legea 283/2015 pentru modificarea L82/1993 privind constituirea Rezervației Biosferei Delta Dunării, legea 230/2015 pentru instituirea zilei de 14 noiembrie ca Ziua Dobrogei, legea 95/2015 pentru modificarea Legii Educației Naționale, legea 109/2016 privind protejarea monumentelor istorice. Alte inițiative legislative se află în prezent în dezbatere în una din camerele Parlamentului, ele putând ajunge în curând legi adoptate.

Vasile Gudu consideră că în cei patru ani ca parlamentar și-a îndeplinit mandatul pe care i l-au dat oamenii din Tulcea. „Multe din proiecte au fost făcute pentru a veni în sprijinul lor. Am o relație extrem de bună cu toți cetățenii județului”, afirmă deputatul referindu-se și la activitatea sa de prefect al județului din perioada 2009 – 2012.
Președintele PNL Tulcea, își propune pentru acest final de mandat de parlamentar să demareze o nouă inițiativă legislativă care să vină în sprijinul agricultorilor din Dobrogea. „Îmi doresc să ajungă cât mai repede bani europeni pentru irigațiile din județ. Este vorba de a descâlci ițele acestui sistem deocamdată puțin cam complicat. Sper să am o inițiativă legislativă care să vină în sprijinul acestor chestiuni”, a conchis Vasile Gudu.
La polul opus, deputatul tulcean Liviu Codîrlă ( ales din partea PP-DD), are doar 3 luări de cuvânt în plen și nicio declarație politică.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top