Ştiri

Liberalii și Dacian Cioloș la unison: România nu trebuie să meargă înapoi! E bine să vrem o Românie Înainte!

Mitingul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile din 11 decembrie la care a participat si o delegatie tulceana de 250 de liberali a aratat fara echivoc care este echipa care se va bate cu PSD: Dacian Ciolos si liberalii. Adoptarea de catre PNL a principiilor continute in Platforma “Romania 100”, includerea acestora in programul de guvernare, adoptarea principiilor de integritate, inoirea listelor de candidati, fac astazi din PNL singurul partid care pune in centrul politicilor sale cetateanul , in slujba caruia trebuie sa se afle statul si clasa politica.

Ciolos si PNL au inteles ca distanta dintre politic si omul de rand trebuie sa dispara, ca o buna guvernare se face onest, cinstit si competent, ca aroganta si mistocareala, coruptia si incompetent, au franat Romania in dezvoltarea sa.
Oamenii asteapta normalitate de la guvernanti, lucruri bine facute, politici in folosul fiecarui roman. Guvernul PNL condus de Dacian Ciolos va guverna in acest spirit si va duce Romania inainte.
Onestitate, bun simt, faptul de a munci cinsitit si de a astepta o remuneratie dupa o munca cinstita nu sunt iluzii! Acest lucru este posibil. Este posibil sa coboram idealurile in fapte si in decizii pe care le luam zi de zi. Sa respiram onestitate, sa respiram adevar, sa avem curajul sa recunoastem atunci cand gresim. Dacian Ciolos a subliniat in discursul sau ca este cu liberalii pentru ca noi am decis sa sustinem platforma Romania 100.
“ Imi doresc ca aceasta sa nu fie doar o insiruire de enunturi, sa nu fie doar iluzii.
Trebuie sa ne construim actiunea in jurul lor. Simt ca acest lucru este posibil, este posibil sa coboram idealurile in fapte si decizii pe care le luam zi de zi.
In al doilea rand, pentru a face aceste lucruri, pentru ca democratia sa ramana o valoarea care sa transforme Romania avem nevoie de schimbare in politica si in partide. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le uitam referitor la modul in care s-a facut in politica. Trebuie sa respiram onestitate. 
Mai cred un lucru si va rog sa il acceptati cu toata sinceritatea de care sunt capabil. Am vazut si pe diferite pancarte. S-a vorbit despre lider. Cred ca Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Cred ca Romania are nevoie mai mult ca oricand sa acceptam si sa provocam aceasta schimbare in primul rand in noi. V-as ruga, intorsi acasa, sa va ganditi in ce fel noi putem sa ne schimbam pe noi insine pentru a cere societatii sa se schimbe.
Cred ca schimbarea incepe cu noi si apoi putem sa schimbam societatea. Nimeni nu poate sa imi ceara sa mint, sa nu spun adevarul de frica de a nu rani. Ma ghidez dupa constiinta. Romania guvernata cu bun simt inseamna o Romanie guvernata prin asumarea propriei constiinte. Lipsa implicarii naste monstri. Haideti sa ne asumam schimbarea prin vot! Imi doresc un Parlament in care politicienii sa lucreze pentru oameni. Aș incheia spunand ca unii oameni ziceau ca vor Romania inapoi. Eu cred ca mai mult ca oricand avem Romania noastra si nu trebuie sa o cerem cuiva. E bine sa vrem o Romanie inainte” a spus prim-ministrul.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top