Opinii

La Tuzla se va construi cel mai mare sat pescăresc din Europa

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură viitorul sat pescăresc ce se va construi la Tuzla. Primarul comunei, Constantin Micu, spune că deși în ultimii doi ani nu s-au executat lucrări în cadrul proiectului, în vara acestui an a fost semnat contractul de finanţare și astfel lucrurile vor începe să prindă contur.

Satul pescăresc se va întinde pe o suprafaţă de peste patru hectare şi va fi amenajat din bani europeni, prin Programul Operaţional de Pescuit. Pe luciul apei se vor construi alei de promenadă şi 12 spaţii de cazare lacustre. Turiştii vor găsi aici piscine, dar şi o parcare, un restaurant, grupuri sanitare cu duşuri, un chioşc, un spaţiu de campare de 1.475 metri pătraţi şi un debarcader pentru plimbări şi pentru practicarea de sporturi pe apă. Valoarea lucrării este de 9.600.000 de lei şi este finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale. Tot în cadrul proiectului se va face și igienizarea bălții Tuzla. Amenajarea satului pescăresc va dura aproximativ cinci ani, timp în care balta va fi curățată și repopulată cu diverse specii de pește.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top