Ştiri

Monica Macovei a vizitat comuna constănțeană Peștera

Valentin Vrabie:„ Consider că un candidat la fotoliul de Preşedinte al României care s-a lepădat de haina politică şi care a renunţat la confortul vieţii de partid merită toată încrederea”.

Candidatul independent Monica Macovei a petrecut vinerea trecută câteva ore alături de cetățenii din comuna constănțeană Peștera. Primirea oficială a avut loc la sediul primăriei, unde s-au pus în discuţie diferitele probleme cu care se confruntă administraţia publică locală.

Condiţionarea actului administrativ de apartenenţa la un partid politic, funcţionarea defectuoasă a sectorului energiei regenerabile, modificările legislative din domeniul justiţiei sau evoluţia democraţiei în Romania reprezintă doar câteva dintre temele abordate în cadrul discuţiei. “Am ales să vin la Peştera pentru ca domnul primar este independent, la fel ca mine. Şi vedem aici ce face un independent deştept şi muncitor pentru oamenii din comună. Noi arătăm ca un cuplu de independenţi care demonstrează că schimbă România prin fapte nu prin promisiuni”, a afirmat Monica Macovei. În același timp, primarul comunei, Valentin Vrabie, a ținut să precizeze:„Pentru că şi noi, cetăţenii comunei Peştera, suntem independenţi, pentru că reprezentăm singura comună din ţară cu primar independent şi consiliu local independent, pentru că împărtăşim viziunea domniei sale referitoare la depolitizarea instituţiilor publice, pentru că şi noi dorim o Românie vie, sănătoasă, curajoasă şi mândră, prima oprire în judeţ a fost în comuna noastră”. După cele câteva ore petrecute în mijlocul comunităţii din Peştera, timp în care cetăţenii comunei au avut prilejul de a-i adresa diverse întrebări, doamna Monica Macovei, însoţită de primarul Valentin Vrabie, a mers şi în parcul central din municipiul Medgidia unde a stat de vorbă cu locuitorii acestui oraş ascultându-le problemele. Referindu-se la viziunea politică îmbrăţişată de Monica Macovei, primarul Vrabie a declarat: „Pentru că partidele politice i-au trădat pe români, au trădat interesul naţional pentru avantaje personale, eu am ales calea independenţei politice. Consider că un candidat la fotoliul de Preşedinte al României care s-a lepădat de haina politică şi care a renunţat la confortul vieţii de partid merită toată încrederea. Şi mai ales un candidat care prin activitatea sa de până acum a dovedit că justiţia poate funcţiona şi în România.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top