Actualitate

La Tulcea a avut loc festivitatea de premiere a concursului „Poveste de Paște“

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni a participat, astăzi, începând cu ora 14.30, la festivitatea de premiere a celei de-a treia ediții a concursului „Poveste de Paște“, competiție online organizată de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății.

În total, la concursul  „Poveste de Paște“ s-au înscris aproape 300 de tulceni de toate vârstele, din tot județul Tulcea. Tinerii tulceni au trimis pe adresa Consiliului machete, coșuri tradiționale, picturi, desene, grafică, versuri sau melodii interpretate într-o manieră inedită.

Festivitatea a fost deschisă de Lavinia Țandără, în vârstă de 10 ani, din Jijila, câștigătoare a unuia dintre cele două premii speciale, care a impresionat audiența cu o melodie pe temă religioasă.

„Încep prin a vă felicita pe fiecare dintre voi pentru lucrările deosebit de interesante pe care le-ați înscris în concurs și să vă mulțumesc pentru faptul că ați răspuns pozitiv provocării lansate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca această mare sărbătoare creștină. A fost o concurență serioasă, cu sute de lucrări înscrise, iar calitatea celor câștigătoare este neîndoielnică. Vă doresc tuturor mult succes în viață și sper din tot sufletul ca pe viitor să aveți expozițiile voastre. Vă invit să rămâneți alături de noi pentru că vom avea, în continuare, astfel de competiții lansate în mediul online“, a declarat Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Ei sunt câștigătorii competiției din acest an

Marele premiu: Florentina Isa, în vârstă de 32 de ani, din Cerna

Premiul I: Sabina Ioana Popa, în vârstă de 16 ani, de la Liceul „Gheorghe Munteanu Murgoci“ din Măcin

Premiul II: Ana Maria Iacob, în vârstă de 18 ani, de la Palatul Copiilor Tulcea

Premiul III: Denisa Cristiana Ganea, în vârstă de 14 ani, de la Școala Gimnazială Casimcea

Mențiune: Maria Dumitru, în vârstă de 18 ani, de la Liceul de Arte „George Georgescu“ Tulcea

Mențiune: Răzvan Gioadă, în vârstă de 14 ani, de la Școala Gimnazială Casimcea

Premiu special: Lavinia Țandără, în vârstă de 10 ani, de la Școala Gimnazială Jijila

Premiu special: Andra Cernamoriț, în vârstă de 19 ani, din Jijila (student ASE București)

Premiu de originalitate: Elena Cimpoeșu, în vârstă de 16 ani, de la Palatul Copiilor Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top