Actualitate

La Tulcea a avut loc ceremonia de deschidere a exercițiului bilateral România-Ucraina, RIVERINE 2021

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat marți, 28 septembrie 2021,  în Piața Civică, la ceremonia de deschidere a exercițiului bilateral  RIVERINE 2021.

Parteneriatul dintre cele două state trece, iată, la un nou nivel al cooperării transfrontaliere, insistând asupra importanței pe care o au relațiile de bună vecinătate în actualul context european și mondial.

În calitate de reprezentant al Consiliului Județean Tulcea, nu pot decât să îmi exprim mândria că județul Tulcea este parte a unui exercițiu de asemenea anvergură și să apreciez că am fost aleși să fim gazda unui eveniment deosebit de important pentru ceea ce înseamnă protecție transfrontalieră.

Doresc mult succes organizatorilor în derularea acestui exercițiu bilateral și să îmi exprim admirația pentru modul profesionist în care și-au desfășurat întotdeauna activitatea“, a declarat, cu acest prilej, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

RIVERINE 2021 este un exercițiu bilateral România-Ucraina, planificat și organizat de Forțele Navale Române prin Flotila Fluvială și Forțele Navale ale Ucrainei, pe fluviul Dunărea, în zona de responsabilitate, în vederea creșterii interoperabilității și nivelului de cooperare cu Forțele Navale ale Ucrainei.         

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top