Opinii

La Năvodari rețeaua de iluminat stradal a fost extinsă

Lucrările la proiectul de iluminat stradal nocturn au fost finalizate, săptămîna aceasta, la Năvodari. Semnalizatoare rutiere luminoase au fost instalate pe arterele cele mai circulate din oraș pentru a scoate în evidență principalele repere stradale. Utilitatea acestora era necesară pentru ca șoferii să aibă parte de o mai buna vizibilitate pe timp de noapte, contribuind astfel la fluidizarea traficului rutier.

Măsura vine și în întîmpinarea turiștilor care, de acum, vor putea găsi rapid reperele care să-i ajute să ajungă la principalele atracții turiștice pe care le oferă orașul de la mare. Potrivit aceluiași deziderat, Primăria Năvodaria a demarat, încă de la începutul anului, lucrările de construcție a drumului ce leagă orașul de stațiunea Mamaia. Reabilitarea și lărgirea drumului dintre Năvodari și Constanța va avea un impact major atât pentru dezvoltarea orașului cât și pentru confortul locuitorilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top