Actualitate

La Mangalia vor fi asfaltate 17 străzi, în cadrul unui proiect european transfrontalier

Primarul Municipiului Mangalia Cristian Radu a anunţat că pe 3 martie a semnat un nou proiect cu finanţare europeană, în parteneriat cu Primăria Balcic din Bulgaria. În cadrul acestui proiect, vor fi asfaltate 17 străzi din Mangalia:

„În cursul zilei de astăzi am fost prezent la sediul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră de la Călărași, pentru a semna un nou proiect finanțat cu fonduri europene, derulat în parteneriat cu Primăria Balcic. Prin acest proiect, denumit „Îmbunătățirea conexiunii nodurilor terțiare Mangalia și Balcic către infrastructura TEN-T”, vor fi asfaltate 17 străzi din Municipiul Mangalia. Acestea sunt: Dr. Motaș, Frumoasei, I.C. Brătianu, Ion Creangă, Libertății, Mărășești, M. Eminescu, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Muncitorului, Negru-Vodă, Oituz, Portului, Țepeș Vodă, Vânători, Vasile Alecsandri, Vasile Pârvan. Lucrările vor începe în toamna acestui an”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top