Actualitate

Reîncepe asfaltarea drumurilor din Mihail Kogălniceanu

Odată cu încălzirea vremii reîncepe asfaltarea drumurilor din Mihail Kogălniceanu. Deja, la finalul lunii februarie primarul Ancuța Belu anunțase că lucrările pentru proiectul „Asfaltare drumuri comunale în comuna Mihail Kogălniceanu, etapa I”, care fuseseră suspendate pe perioada anotimpului de iarnă, urmau a fi reluate imediat ce condițiile meteo vor permite continuarea acestora.
După 8 martie, drumarii s-au apucat deja de lucru pe Strada Daciei și pe Strada Nicolae Bălcescu. A urmat ridicarea capacelor de canalizare după turnarea acestuia și începând cu 25 martie a fost turnat al doilea strat (stratul de uzură). Iar lucrările sunt programate a fi extinse pe Strada Nicolae Bălcescu (tronson DN2A – stadion) – 755 metri liniari, Transilvaniei (tronson DN2A – stadion) – 777 metri liniari, Dorobanți (tronson DN2A – stadion) – 776 metri liniari, Daciei (tronson DN2A – strada Unirii) – 237 metri liniari. În total, 2545 metri de șosea nouă vor fi finalizați în următoarele săptămâni.

Licitație finalizată pentru Faza III

Finalizarea Fazei I se adaugă proiectului privind Faza II care au vizat tot străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți și Daciei – dar pe tronsoane opuse celor care se asfaltează acum.
„Menționez că Proiectul de Asfaltare drumuri comunale – Etapa III urmează să înceapă în cel mult două săptămâni. Procedura de licitație este finalizata ,în zilele următoare semnam contractul de execuție și dăm ordinul de începere a lucrărilor , respectând termenele din legislația în vigoare” a declarat primarul Ancuța-Daniela Belu.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top