Opinii

La Deleni vor fi reabilitaţi 14 km de drumuri

Proiectul pentru reabilitarea drumurilor din comuna Deleni, a fost demarat săptămâna trecută, la iniţiativa primarului Dan Marian.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Locuitorii din Deleni consideră că acest demers este foarte important, deoarece, până în acest moment, nu a existat un astfel de proiect referitor la pietruirea drumurilor de pământ din comună. Pentru început, proiectul prevede pietruirea a 14 kilometri de drum în toate cele patru sate ale comunei: Deleni, Pietreni, Şipotele şi Petroşani. Lucrările de modernizare vor începe pe segmente de drum din localităţile Şipotele şi Petroşani, urmând ca proiectul să se continuie cu drumurile de pământ din satele Deleni şi Pietreni. Investiţia se realizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, care a alocat pentru acest proiect trei milioane de RON.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top