Opinii

La Deleni s-a sărbătorit hramul bisericii Sfântul Dumitru

Cu mic, cu mare, în comuna Deleni, localnicii au sărbătorit la sfârşitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat, hramul bisericii Sfântul Dumitru.

 Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Marian Dan, primarul localităţii Deleni, a fost, alături de creştinii din zonă, gazda invitaţilor speciali: oficialităţile locale şi judeţene. Nicolae Moga, candidatul pentru Senat din partea Partidului Social Democrat la colegiul respectiv (nr.2), dar şi Cristina Dumitrache, candidat la Camera Deputaţilor, la Colegiul nr. 3, din partea aceluiaşi partid, au fost invitaţi să onoreze cu prezenţa localnicii care au luat parte la eveniment. Credincioşii din Deleni s-au pregătit cum se cuvine pentru sărbătorirea hramului bisericii Sfântul Dumitru şi au aşteptat cu nerăbdare slujba religioasă.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top