Actualitate

La Babadag, județul Tulcea, are loc cea de a IX-a ediție a Danube Delta Cup Internațional

În acest week-end, la Babadag va avea loc Danube Delta Cup Internațional, competiție organizată de clubul Nippon Budo Sport, care a ajuns la a noua ediție.

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat astăzi, începând cu ora 10.00, la conferința de presă de deschidere a evenimentului Danube Delta Cup, care va aduce la Tulcea peste trei sute de sportivi din România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria.

După cum a declarat sensei Nicolaie Pănuță, președintele clubului Nippon Budo Sport, în concursul de sâmbătă, 10 iunie 2023, intră 27 de cluburi și un număr de 354 de sportivi.

„Ineditul acestei competiții este acela că vom avea și kumite pe echipe, pe lângă cel individual, aceasta fiind pentru prima dată când se organizează în România astfel de probe“, a declarat, în cadrul conferinței, Nicolaie Pănuță.

Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, a vorbim despre importanța susținerii sporturilor în general și a performanței sportive în particular.

„Pentru noi, Consiliul Județean Tulcea, este o onoare să venim în sprijinul unor echipe care au făcut performanță, iar sportivii lui Nicolaie Pănuță au venit acasă de fiecare dată «blindați» de premii. Mai mult, este important să menționăm faptul că acest sport, karate kyokushin, este unul complet și dezvoltă atât corpul, cât și mintea.

Noi avem anual posibilitatea de a acorda finanțări în baza Legii nr. 350/2005, iar de fiecare dată Nippon Budo a reușit să acceseze fonduri și să organizeze, iată, de nouă ani, această cupă“, a transmis, în cadrul conferinței, Dumitru Mergeani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top