Actualitate

Control al greutății vehiculelor pe drumurile județene

Societatea „Drumuri Județene Constanța” S.A. în calitate de administrator al drumurilor județene constănțene efectuează, zilele acestea, în colaborare cu Poliția rutieră și Poliția locală, controale ce vizează respectarea masei totale maxime admise pe drumurile publice.

Au fost oprite și cântărite peste 20 de autovehicule, la mai multe constatându-se supragreutate a încărcăturii. Aceasta a fost stabilită în urma cântăririi vehiculului. Agenții constatatori au aplicat sancțiuni conform legislației în vigoare.

Controalele au fost efectuate pe DJ 226 Lumina și au ca scop atât protejarea drumurilor județene cât și siguranța rutieră. Supragreutatea vehiculelor pune în pericol siguranța traficului rutier dar duce și la deteriorarea drumurilor.

Se atrage atenția  participanților la traficul rutier că astfel de acțiuni de verificare a greutății vehiculelor, a masei maxime admise pe drumurile publice vor avea loc pe toate drumurile județene constănțene pentru protejarea acestora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top