Mediul sub lupă

„Jurnalistul Mihăiță Talent” faultează grav limba română într-un drept la replică

Ziarul DEZVĂLUIRI a primit un drept la replică de la Mihai Căldăraru, președinte al ONG-ului Mic News și director al ziarului cu același nume. 

Publicăm mai jos textul integral, în forma în care ne-a parvenit, cu toate că acesta are mari vicii gramaticale și semantice:

Referitor la materialul ”Mihăiță Talent, tânărul de la casa de copii care a păcălit o țară întreagă cu „drama” sa aparut in editia din 03 Februarie 2014 ora 13:48 a ziarului Dezvaluri.ro si online, pe dezvaluiri.ro , sub semnatura domnului Mihai Razvan Rotaru nu am incasat nici un ban de la firme pe contul ONG-ului.

Fac precizare ca eu am detinut functia de vicepresedinte interimar al Asociatiei Europene Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului, unde mentionez ca nu am avut drept de a semna acte oficiale sau a lua sponsorizari, de asemenea nu m-am folosit niciodata de institutiile statului in momentul cand da de-am un telefon spuneam ca sunt Mihai Caldararu de la Asociatia MicNews.ro pot pune si numarul de telefon sa verificati 0724.713.999, totdeasemenea fac precizare ca in perioada anului 2011+2012, am fost intradavar voluntar al Organizatiei Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului unde aici mi sa facut o stampila unde dupa trei luni am fost chemat la Sectia 8 Politie pentru audieri in cea ce priveste stampila si tot in acea zi sa predat stampila la politie, eu in momentul acela am plecat de la aceasta organizatie, si mi-am facut eu ong-ul meu, dar repet nu am obtinut nici o sponsorizare de la nimeni in bani.
Fata de aceasta situatie, va rugam sa scoateti de sub ghilimele declaratia atribuita noua si sa publicati acest drept la replica in proximul numar al Ziarului Dezvaluiri.ro in care este posibil acest lucru sau online, pe dezvaluiri.ro , in relatie directa cu materialul la care face referire direct la mine cat la Asociatia MicNews.ro
In cazul in care nu veti face aceasta corectura pana maine, 10 Februarie.2014 ne rezervam dreptul de a publica pe pagina de internet a Asociatiei MicNwes.ro, in mod transparent, atat dreptul nostru la replica.

Cu cele mai bune ganduri,
Mihai Caldararu
Presedinte Asociatia MicNews.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top