Exclusiv

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au prins peştele cel mare!

Ziariştii constănţeni, pescari pentru o zi la ”Cupa presei la pescuit sportiv”

Pe 25 octombrie a.c., Consiliul Judeţean Constanţa a organizat o opta ediţie a concursului de pescuit ”Cupa presei la pescuit sportiv”. La eveniment au participat aproximativ 40 de jurnalişti din presa constănţeană. Locul în care s-a ţinut evenimentul a fost Lacul Ciobanu, din apropierea comunei Rasova. Locul I a fost câştigat de ştiuca echipei DEZVĂLUIRI, alcătuită din jurnaliştii Ştefan Doru Copoţ şi Sebastian Tarcea.

Redacţia

Canalul 300 a fost prima locaţie în care nu s-au prins decât doi peştişori. După patru ore de pescuit „nimic” organizatorii au solicitat schimbarea locaţiei pe un alt canal. Şi în noua locaţie peştele nu a vrut deloc să tragă. Singurele capturi mai ”serioase” au fost un biban de o palmă şi o ştiucă de 660 de grame. Legendele şi poveştile pescăreşti legate de lacul privat de la Ciobanu au fost spulberate de rezultatul acelei partide-concurs de pescuit. Se zvoneşte că proprietarii lacului au hrănit peştii cu o noapte înainte de concurs, metodă des întâlnită la astfel de concursuri. Pe locul doi s-au clasat echipa de băieţi a ziarului LIDERUL DE OPINIE, în speţă Dragoş Dobrea şi Cătălin Babotă. Echipa de fete a aceluiaşi ziar (Arina Văduva şi Alexandra Duţescu) s-a clasat pe locul V, iar cei de la OBSERVATOR au ocupat a treia poziţie. Premiile au fost destul de consistente, constând în bani şi ustensile performante pentru pescuitul staţionar şi pentru răpitor.

După încheierea concursului, jurnaliştii au fost invitaţi să servească o masă cu specific pescăresc şi să ciocnească un pahar de vin cu organizatorii. Premierea s-a făcut în cadru festiv, în jurul orei 15:00, înmânarea premiilor fiind făcută personal de către Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Au fost acordate, de asemenea, şi premii de consolare, tuturor ziariştilor care au participat la concurs, constând în cărţi de pescuit, şi vergi de pescuit staţionar.

Aşteptăm cu interes ediţia următoare. Până atunci, fir întins tuturor pescarilor din presă!

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top