Politic

Ionuț Rusu, PNL: „Constanța nu-și mai permite încă 4 ani de stat pe loc!”

Am stat de vorbă despre alegerile locale și proiectele sale, cu Ionuț Rusu, candidat la funcția de consilier al Consiliului Local Municipal Constanța din partea PNL.

  • Domnule Rusu, ce înseamnă votul de duminică și ce le transmiteți constănțenilor?

Ionuț Rusu: Alegerile din 27 septembrie sunt despre trecut sau viitor, despre 20 de ani de subdezvoltare sau despre investiții, despre încă 4 ani de stat pe loc sau despre 4 ani în care putem vedea o Constanța în care se poate! Alegerile de duminică sunt despre o administrație a baronilor PSD sau despre o administrație a oamenilor de bună credință, despre capul plecat încă 4 ani sau despre cum putem pune punct și să o luăm de la capăt, să reconstruim. Da, alegerile de duminică sunt despre PSD și PNL, căci PNL este singurul partid care poate schimba direcția votului și poare reda speranța. Sondajele confirmă acest lucru, iar mesajul meu pentru constănțeni este să iasă la vot cu toată încrederea, în număr cât mai mare, să nu lase pe alții să decidă cum le va fi soarta în următorii 4 ani! Îi rog pe constănțeni să înțeleagă că un vot dat unui candidat fără șanse este un vot care favorizează PSD. Așa cum favorizează și absența de la urne. Ieșiți la vot, e ceea ce contează, căci am văzut unde duce ignoranța administrației locale în toți acești 20 de ani!

  • Care sunt proiectele pe care vi le-ați propus pentru mandatul de consilier local?

Ionuț Rusu: Vreau ca împreună cu echipa liberală să reușim să facem Constanța din nou credibilă pentru investitori. Doar astfel îi vom putea convinge să investească în Constanța, după ce ani la rând au fost alungați de către administrația PSD. Îmi voi concentra activitatea în această direcție pentru că sunt antreprenor și știu cât de important este să existe o bună colaborare între autorități și mediul de afaceri. Suntem centru universitar, îmi doresc să avem cel puțin un hub de afaceri și să susținem industriile creative și de IT. Am promis înființarea unui birou pentru marinari și mă voi ține de cuvânt! De asemenea, vreau o primărie digitalizată, căci timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi și sigur nu ne dorim să ni-l petrecem pe holurile instituțiilor publice. Vreau ca orașul Constanța să devină cu adevărat un oraș smart. Apoi, îmi doresc implementarea unui sistem de supraveghere video performant pentru a descuraja rata infracționalității. Și pentru că mulți dintre tinerii pe care i-am întâlnit mi-au spus despre  farmecul competițiilor pe două roți, am pus pe agenda de consilier local și construirea unui circuit de Enduro.

  • Dacă ar fi să vă descrieți, ce ați spune despre dumneavoastră?

Ionuț Rusu: Sunt un tip care a muncit foarte mult pentru fiecare realizare de până acum. Am investit în permanență în propria perfecționare, de aceea, chiar cred că nu mediocritatea trebuie să ne conducă. Sunt pasionat de gadget-uri și sunt mereu conectat la tot ceea ce înseamnă noutățile tehnologice. Vreau să cred că am ajuns la vârsta la care mă pot ocupa de o întreagă comunitate, după ce, până în prezent, pot spune că am avut grijă cu succes de cei peste 5000 de marinari cu care am colaborat sau încă mai colaborăm, pe care trebuia să îi știu bine. Sunt un tip direct, care a învățat să ia cele mai bune decizii pe mare, acolo unde nu ai luxul de a greși. Sunt un om căruia îi pasă de cei din jur și care a simțit că de pe margine, fără să-ți pui tricoul de jucător pe tine, nu poți schimba nimic!

– COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top