Actualitate

Ion Adam, primarul comunei Comana, a semnat contractul pentru proiectul ,,Asfaltare străzi Comana, Tătaru și Pelinu, etapa I”

Ion Adam, primarul comunei Comana, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Asfaltare străzi Comana, Tătaru și Pelinu, etapa I.”

Valoarea contractului este de 7,5 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Salighy”.

Proiectul „Asfaltare străzi Comana, Tătaru și Pelinu, etapa I”, vizează drumurile comunale DC 10 și DC 13, care fac obiectul asfaltării și au o lungime cumulată de 5108.28 de metri.

Drumul comunal DC 10, care face obiectul asfaltării, are traseul începând de la limita intravilanului localității Tătaru km 11+870, se desfășoară spre vest în extravilanul comunei până la intrarea în localitatea Comana și apoi străbate intravilanul localității Comana spre vest până la ieșirea din localitate la km 16+078.28, cu lungimea de 4.208,28 m.

Drumul comunal DC 13, care face obiectul asfaltării, are traseul începând de la limita extravilanului UAT Comana la km 0+180 (originea este din DN 38) se desfășoară spre est până la limita extravilanului UAT Comana, intrarea în localitatea Pelinu la km1+080,00, cu lungimea de 900 m.

Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat încă din 2022 că Primăria Comanaa primit aprobarea pentru finanțarea obiectivului de investiție „Asfaltare străzi Comana, Tătaru și Pelinu , etapa I”. Imediat, consilierii locali ai comunei au votat în unanimitate, în ședință de CL, achiziția unor servicii de specialitate în vederea realizării expertizei tehnice și proiectării în faza DALI pentru proiect.

A urmat apoi licitarea serviciilor de executare a proiectului propriu-zis și a serviciilor de dirigenție de șantier pentru această investiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top