Opinii

Investiţii de 10,5 milioane de euro, în Castelu şi Nisipari

Comuna Castelu se înscrie în rândul localităţilor care, deşi au fost afectate de criză, au reuşit totuşi să demareze sau să continuie proiectele destinate modernizării localităţii. Astfel, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, are veşti bune pentru locuitorii celor două sate care fac parte din această unitate administrativă. Până la sfârşitul anului 2012, Ministerul Dezvoltării va aloca nu mai puţin de 10,5 milioane de euro, în proiecte de dezvoltare a comunei.

Se începe reabilitarea a 22,5 km de drum, mai ales a celui care permite accesul spre satul Nisipari, investiţie de opt milioane de euro. S-au obţinut avizele tehnice şi pentru proiectele de canalizare şi alimentare cu apă, tot în Nisipari, în valoare de două milioane, respectiv cinci sute de mii, în euro.                                                                                                                 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top