Opinii

Investigații medicale gratuite la Năvodari prin programul „Diagnostic Mobil-Sân și Col uterin”

Vineri, 8 august, ora 12:00, în sala de ședință Casa Căsătoriilor, Președintele Fundației Renașterea, Mihaela Geoană și Vicepreședintele Fundației cu același nume, Cristiana Copos, vor prezenta femeilor din Năvodari programul „Unitatea Mobilă de Diagnostic-Renașterea” ce oferă investigații medicale gratuite pentru sân și col uterin.

Unitatea își va începe activitatea la Năvodari pe 8 august și va staționa aici până la data de 4 septembrie.
Prin acest program se oferă mamografii și Teste Babeș Papanicolau în regim de gratuitate femeilor din comunitățile cu acces limitat la aceste tipuri de investigații de sân și col uterin. În cadrul Unității Mobile sunt amenajate un cabinet ginecologic și unul de radiologie-mamograf. Primăria Năvodari este partenerul local al proiectului, susținând Fundația Renașterea pe plan local prin cazarea personalului medical, efectuarea programărilor, asigurarea racordului la electricitate, alimentare cu apă și pază. Unitatea Mobilă va staționa în incinta Parcului Central al orașului Năvodari, iar programările se pot face la numărul 0241/761603 sau la sediul primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top