Opinii

Un al doilea microbuz pentru elevii din Crucea

Premierul Victor Ponta a înmânat cheile primelor 100 de microbuze şcolare distribuite prin proiectul derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

Printre primăriile ce au beneficiat de prima tranșă de microbuze se află și primăria Crucea. Deși comuna deținea deja un microbuz școlar, acesta era insufucient pentru cei peste 160 de copii din satele Băltăgeşti, Stupina, Gălbiori, Crişan şi Şiriu. Acești elevi erau nevoiți să se trezească foarte devreme pentru a ajunge la școală. Noua mașină are o capacitate de 16+1 locuri şi este dotată cu servodirecţie, sisteme electronice de asistenţă la frânare şi antipatinare, control al stabilităţii și aer condiţionat. Astfel, noul microbuz va rezolva problema transportului pentru elevii care aveau de străbătut kilometri întregi până la școală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top